Història

Nashville Country Club

La nostra història es remunta al 1998, quan vam obrir un dels millors i més famosos Honky Tonks a Espanya, que va ser el Nashville Country Club. El club dirigit per Toni Parera, el propietari, va dirigir el club fins al 2007. Durant aquest període emergeixen de la indústria country-music a Barcelona, van venir a tocar molts artistes internacionals. 

Imagen de concierto en directo
Noms com Hank Thompson, Wanda Jackson, Jett Williams, Claude Gray, Rick Trevino, Jason Allen, Heather Myles, Dale Watson, Jamie Ridchard, Joe Sun, Moore i Moore, Two Ton of Steel, Sleepy LaBeef, Texas Renegade, Ranch House Favorites, Billy Yates, Billy Keeble, Bad Bob, Rosie Flores, Danni Leigh, Burrito De Luxe, Arly Karlsen, Ove Stoylen, Joni Harms, Michael Ballew, Moot Davis, Tony Lewis, John Ely, Willie Jones i molts, molts altres.
 
Molts d’aquests artistes també s’han vingut al festival. El festival Mr. Banjo era el festival de música country més important d’Espanya. Vam organitzar un total de sis festivals que compartien artistes del Nashville C. C.  Legends Dance Hall es va inaugurar el juny de 2012, malgrat el mal moment de la lluita per la crisi, continuem la lluita i la promoció del negoci Country Music. I esperem que la vinguda d’artistes sigui el nostre futur reptador per aconseguir-ho de nou.
 
Aleshores, Silvia Mimó va començar a ensenyar classes de line dance country i, de convertir-se en un ball desconegut, va sorgir ràpidament i es va convertir no només en una moda, sinó també en una forma de cultura fascinada pel setge de botes western i barrets de cowboy.
Sala legends con luces rosas
Guitarrista de guitarra española