Benvinguts!

Legends Dance Hall és una sala de ball i de concerts en que es promociona la música en viu, el ball country line dance.

Welcome to Country Music, Rock&Roll, Indie, Alternative Rock, Synth Pop, 80's, 90's. Concierto Terrasssa, Baile Terrassa, Country Rubi, Sabadell, Sant Cugat, Barcelona.

 

 • Read our History about the country music in Spain.
 • En aquesta sala s'imparteixen balls estil Country, el Line Dance, a tots els nivells i per a qualsevol edat. Veure horaris
 • Calendari Legends

  Curs tancat Classes de country line dance de principiants

  Classes de country per principiants a partir del 20 de Setembre, horari de 20:30 a 22h. Apunta´t ara al TF 93 174 99 43 i no pagaras inscripció. Informa´t i truca ara mateix !Classes limitades.

  8 setembre. Concert de All Woods

  Torna el concert de All Woods a Terrassa, una autèntica banda de musica country amb un ampli repertori de new country i si vols ballar la seva musica amb total garantia i amb una màxima cualitat de so que aporta el grup terrassenc. Entrada 5 €.

   

  15 setembre. INOLBIDABLES

  Els inolbidables es una professional i mesurada sel.leció musical aportada per el ja conegut dj local Luigi Mix, que molts de vosaltres ja vareu poder experimentar als anys 80 a les discoteques terrassenques. A partir de les 23 h. Entrada gratuita..

   

  29 setembre. Larry Smith & The Unfinished Business

  Esto abrió la puerta a las influencias de The Yardbirds, John Mayall, Alexis Korner, The Rolling Stones, Cream, Love, Spirit, Frank Zappa, Captain Beefheart, Robert Johnson, Lightnin 'Hopkins, Bo Diddley y muchos otros. Entrada 10 €. inclou consumició.

  6 octubre. TECHNOIR amb Boy's Own, Peter Heller, Terry Farley i Jon Dasilva *La Hacienda Manchester*

  TECHNOIR. Próim esdeveniment dissabte 6 Oct. 23 h. Festa que organitza George Ordoñez from Caracas, Justin Keiss i la sala Legends, dedicada ala musica electrònica experimental, synth-pop, techno 80´s 90´s. Entrada 5 €.